[AFGELAST] Boekvoorstelling 'Denkers van vandaag voor de wereld van morgen' – Alicja Gescinska

Op locatie
  • Datum: Donderdag 2 december 2021 19:30
  • Regio: Antwerpen
  • Locatie: Universiteit Stadscampus, lokaal R014, Rodestraat 14, 2000 Antwerpen
  • Type: Boekvoorstelling
  • Organisator: Humanistisch Verbond Nationaal
  • Partner: Standaard Uiteverij

Na overleg met alle betrokkenen, hebben we de spijtige beslissing genomen om de boekvoorstelling niet te laten doorgaan. De redenen daarvoor zijn u welbekend: de huidige coronasituatie laat nauwelijks nog publieksevenementen toe, de Universiteit Antwerpen (locatie van de boekvoorstelling) heeft zopas ook nieuwe en strengere richtlijnen uitgevaardigd, en bovendien willen we als verantwoordelijke organisatoren ook optimaal rekening houden met de gezondheid van ons publiek.

Wij hopen op uw begrip hiervoor en we willen u alvast bedanken voor uw belangstelling. Zodra de situatie het weer toelaat, bekijken we of we de voorstelling alsnog kunnen organiseren.


Na de val van de Berlijnse Muur leefden sommigen in de illusie dat de geschiedenis ten einde was gekomen. Vandaag weten we beter. Onze gepolariseerde wereld wordt getekend door identitair en ideologisch hokjesdenken. Maar de wereld leren we pas begrijpen wanneer we meer begrip voor elkaar hebben en met elkaar in dialoog treden. Daarom is de filosofie zo van waarde. Zoals Plato al wist: filosofie is de levende dialoog. Filosofe Alicja Gescinska trok naar twaalf toonaangevende intellectuelen en denkers, en sprak met hen over hun werk, hun kijk op de wereld en de grote vraagstukken van onze tijd.

Bekijk hier de gedetailleerde e-flyer.

Inschrijvingen en info

Deelname is gratis, inschrijven (verplicht) via dit inschrijvingsformulier. Meer informatie: secretariaat@humanistischverbond.be, T 03 233 70 32 (tijdens kantooruren).

COVID-maatregelen

Covid Safe Ticket en mondmasker.


Keer terug