[UITGESTELD – NIEUWE DATUM VOLGT] Vrouwen hebben rechten. Een veelzijdige thema-avond over vrouwenrechten anno 2021

Op locatie + online
  • Datum: Donderdag 25 november 2021 19:30 tot 22:00
  • Regio: Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Locatie: Campus Jette VUB, aula Van Den Driessche (gebouw A)
  • Type: Thema-avond
  • Organisator: Humanistisch Verbond Nationaal
  • Partner: Humanistisch Verbond Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In samenwerking met UPV, OSB, Vrije Universiteit Brussel, UZ Brussel, huisvandeMens Brussel, de Vrouwenraad, Luna, Moeders voor Vrede. Met de steun van de Instelling Morele Dienstverlening Brussel

Op donderdag 25 november 2021 zetten we de laureaat van de Prijs Vrijzinnig Humanisme 2021 (online uitgereikt op 21 juni) nog een keer in levende lijve in de bloemetjes, met een thema-avond specifiek gewijd aan diverse aspecten van de nog altijd bijzonder actuele problematiek van de rechten van de vrouw. De avond wordt ingevuld met een aantal dynamische korte pitch talks (aangevuld door getuigenissen) door diverse sprekers, en wordt afgesloten met een korte performance en een receptie.

Tijdens de receptie is er nog gelegenheid tot aankoop van boeken en van de mooie zeefdruk Vijf continenten, vijf lachende vrouwen, door Ulrike Bolenz. De aanwezigen ontvangen ook een exemplaar van de bijzondere editie van Het Vrije Woord, gewijd aan de Prijs voor prof. Amy.

Nemen deel aan het programma (sprekers, panelleden, performers, getuigen)

Jean-Jacques Amy, Yousra Benfquih, Artemis Kubala, Evie Lootens, Tess Segers, Liesbet Stevens, Ans Vroom, Afghaanse getuigen (o.v.)

Heleen Debruyne is moderator.

Bekijk de flyer voor meer info.

Info en inschrijvingen

Toegang gratis. Inschrijven (verplicht) via deze link. Inschrijven kan tot uiterlijk 23 november.
Met het oog op de catering vragen we u om alleen in te schrijven als u effectief deelneemt aan dit evenement (of ons te verwittigen mocht u  na inschrijving toch niet aanwezig kunnen zijn).

Parkeren kan op de parking van Campus Jette, Vrije Universiteit Brussel (info volgt).

Coronamaatregelen

U kunt deelnemen met een geldig Covid Safe Ticket (gelieve vooraf te controleren of het Ticket u toegang geeft tot een evenement). In het auditorium is een mondmasker verplicht.


Keer terug