Lidmaatschap

Uw steun is belangrijk voor het Humanistisch Verbond en helpt ons om onze werking te ontplooien!

Voor een bescheiden bedrag van € 15 (sociaal lidmaatschap € 9) bent u lid voor een kalenderjaar, versterkt u onze werking en geniet u van de voordelen van het lidmaatschap, zoals: vier (papieren) nummers van het magazine Het Vrije Woord, kortingen op activiteiten, kortingen op ons boekenaanbod, bijzondere acties (zoals korting op themaparken), enz.

Als u nieuw lid wordt na 1 juli van het lopende jaar, krijgt u de volgende zes maanden van dat jaar cadeau en bent u meteen lid tot het einde van het volgende jaar.

Als student, persoon met een beperking of persoon met een vervangingsinkomen heeft u recht op een sociaal lidmaatschap (€ 9).

Als nieuw lid kunt u aansluiten bij de landelijke vereniging, of bij een van onze vele lokale afdelingen (waardoor u natuurlijk ook lid bent van de landelijke vereniging).

Aarzel niet en vul meteen het formulier in. U kunt meteen online betalen indien u dat wenst, maar betalen kan ook via overschrijving of domiciliëring. Als u voor die laatste optie kiest (wat voor u en ons het makkelijkst is), krijgt u van ons een mail (of een telefoontje) met in te vullen gegevens. In de andere gevallen krijgt u uiteraard ook een bevestigingsmail. Uw gegevens worden behandeld conform de GDPR-regelgeving: bekijk hier onze privacyverklaring.

U kunt ons ook steunen met een gulle (of bescheiden) gift, daarvoor verwijzen we u naar deze pagina. Wij danken u alvast voor uw erg gewaardeerde steun, in welke vorm ook.

Vul hieronder het formulier in om lid te worden.

Heeft u nog vragen? Contacteer dan ons secretariaat via dit formulier, of mail ons rechtstreeks via [email protected], of telefoneer ons op het nummer 03 233 70 32 (tijdens kantooruren).

Formulier lidmaatschap

Ik geef hierbij mijn toestemming om de door mij verstrekte persoongegevens te gebruiken voor de verwerking en behandeling van mijn vraag. Lees er meer over in onze privacyverklaring.

(Optioneel) deze velden zijn aangeraden om in te vullen indien u er geen bezwaar tegen heeft, omdat het de communicatie vergemakkelijkt en ook interessant is voor het in kaart brengen van ons ledenprofiel.

*Deze velden zijn verplicht in te vullen.