Het Vrije Woord
Geschreven door Humanistisch Verbond
  • 3015 keer bekeken
  • minuten leestijd
  • Reacties

19 oktober 2020 Bericht voor onze leden, lezers en bezoekers
Een spook waart rond, maar niet alleen in Europa en helaas ook in de kantoren en de werking van het Humanistisch Verbond!
Zoals alle sociaal-culturele organisaties heeft ook het Humanistisch Verbond zijn publieke activiteiten tijdelijk op pauze gezet. Ook zijn de kantoren van het nationaal secretariaat te Antwerpen vanaf maandag 19 oktober opnieuw gesloten voor het publiek. Onze medewerkers werken zo veel mogelijk van thuis uit, zijn tijdens de kantooruren bereikbaar via mail en zullen uw vragen via mail beantwoorden of u telefonisch contacteren indien nodig.

Wij proberen samen met u allen de aanbevelingen en richtlijnen van de overheid en de gezondheidsexperts zo goed mogelijk te volgen. Als humanistische organisatie roepen we ook iedereen op om verantwoorde, verstandige en solidaire wijze met deze uitzonderlijke situatie om te gaan, in het belang van onszelf en voor al onze medemensen.

We vragen ook iedereen om zorg te dragen voor uw naasten en een helpende hand toe te steken aan al wie het nodig heeft. Alleen met gedeelde zorg kunnen we deze coronacrisis het hoofd bieden!
Het Vrije Woord
-
_Humanistisch Verbond -
Meer van Humanistisch Verbond

_Recent nieuws

Bekijk alle nieuwe berichten

_Populair nieuws

Bekijk meer populair nieuws