Het Vrije Woord
Geschreven door Feest in je kot
  • 2389 keer bekeken
  • minuten leestijd
  • Reacties

3 april 2020 Feestinjekot.be – inspiratie voor een digitaal lentefeest en feest vrijzinnige jeugd
Aan de organisatoren van de lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd
Wegens de Covid-19-epidemie kunnen de lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd dit voorjaar niet doorgaan. Voor de kinderen, maar ook voor de zussen en de broers, de ouders, de grootouders en alle organisatoren, is dit uiteraard een domper op de geplande feestvreugde.
We willen de leerkrachten, vrijwilligers en comités, die steeds het beste van zichzelf geven om de kinderen een geslaagd feest te geven, niet in de kou laten staan. Daarom werkten deMens.nu en het Humanistische Verbond een plan uit om samen met een aantal partners en vrijwilligers een heus 'digitaal feest' aan te bieden.
Op woensdag 22 april 2020 lanceren we www.feestinjekot.be. Op dit platform bundelen we opdrachtjes die de lentekinderen, de feestelingen, maar ook de organisatoren in hun kot kunnen uitvoeren. Alle challenges zullen een vrijzinnig humanistische insteek hebben en staan in teken van het opgroeien en het ontdekken van je eigen talenten.
We hopen hiermee jou als organisator te inspireren om digitaal aan de slag te gaan met jouw lentekindjes en feestelingen. Uiteraard zal dit nooit een volwaardig lentefeest of feest vrijzinnige jeugd kunnen vervangen, maar op deze manier kunnen we toch een mooi alternatief bieden.
Momenteel zitten we nog volop in de ontwikkelingsfase. Heb je dus zelf ideeën voor challenges? Stuur ze ons dan gerust door via www.feestinjekot.be of [email protected]. Andere ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom.
Ten slotte willen we ook nog even meegeven dat we proberen om iedereen te bereiken die hieraan wil meewerken of deelnemen. Om niemand te vergeten vragen we om dit bericht door te sturen naar de comités van de lentefeesten en de feesten vrijzinnige jeugd in jullie netwerk.
Met hartelijke groeten
Het Vrije Woord
_Feest in je kot -
Meer van Feest in je kot

_Recent nieuws

Bekijk alle nieuwe berichten

_Populair nieuws

Bekijk meer populair nieuws