Het Vrije Woord
  • 4298 keer bekeken
  • minuten leestijd
  • Reacties

10 januari 2019 Vacature grafisch ontwerper / lay-outer
Het Humanistisch Verbond is op zoek naar een grafisch ontwerper / lay-outer. Lees verder voor meer info.
_De functie
Het Humanistisch Verbond is op zoek naar een grafisch ontwerper / lay-outer. Het takenpakket is heel divers en uitdagend: opmaak van het driemaandelijkse magazine Het Vrije Woord, ontwerp van flyers (print en digitaal), affiches, brochures en gevarieerd promotiemateriaal, opmaak van occasionele boekpublicaties, ondersteuning van het secretariaat, medewerking aan projecten enz.
Het betreft een voltijdse functie die kan worden ingevuld met een arbeidsovereenkomst van (in eerste instantie) bepaalde duur (met mogelijkheid tot verlenging), of als langlopende freelanceopdracht. Als richtlijn voor de verloning worden de barema's van het sociaal-cultureel volwassenenwerk gehanteerd (paritair subcomité 32901).
_Het profiel
Wij zoeken een enthousiaste creatieve duizendpoot met goede smaak, verrassende ideeën, artistieke flair, een open geest en een goed humeur.
Een uitstekende beheersing van courante opmaakprogramma's (in eerste instantie InDesign) is een vanzelfsprekendheid, vertrouwdheid met moderne media een must, kennis van en ervaring met fotografie en film een troef.
Je werkt zelfstandig, maar vooral ook in een team: goede communicatieve vaardigheden en plezier vinden in samenwerken zijn dus essentieel.
Wat ook belangrijk is: je hebt interesse voor en affiniteit met het vrijzinnig-humanistische gedachtegoed en met de vertaling daarvan naar een diverse samenleving in volle evolutie.
_Wat bieden we?
Een aangename werksfeer in hartje Antwerpen, een marktconforme verloning, flexibele arbeidsvoorwaarden, hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer, mogelijkheden tot vorming en nascholing en fijne collega's.
_Wie zijn we?
Het Humanistisch Verbond is een sociaal-culturele organisatie die het vrije denken belangrijk vindt. Als vrijzinnig humanisten verdedigen we het recht op vrije meningsuiting en zetten we ons in voor de wilsvrijheid en het zelfbeschikkingsrecht van het individu. Vanuit die visie zijn we voor het recht op abortus en euthanasie en stimuleren we het maatschappelijke debat over ethische thema's.
We doen aan vrij onderzoek, wat betekent dat we niet alles zo maar geloven, maar de dingen zelf kritisch onderzoeken en dan onze mening vormen. We geloven in argumenten, niet in goden of overgeleverde waarheden.
We vinden een goed evenwicht tussen vrijheid en gelijkheid heel belangrijk. En solidariteit: tussen mensen onder elkaar en tussen mens en milieu. We zetten ons in voor een pluralistische en verdraagzame samenleving en respecteren de waarden en overtuigingen van iedereen, voor zover die stroken met de principes van een seculiere democratische rechtsstaat.
Als vrijzinnig humanisten hanteren we geen heilig boek als moreel kompas. We laten ons leiden door verlichtingswaarden als vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid en onderschrijven de belangrijke verklaringen en verdragen die de rechten van de mens tot richtsnoer voor het goede (samen)leven hebben gemaakt.
Het Humanistisch Verbond ontplooit haar diverse sociaal-culturele activiteiten via 160 lokale afdelingen, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel.
_Contact
Bezorg ons voor 31 januari je cv en je motivatie op het volgende adres (bij voorkeur via e-mail): [email protected], Pottenbrug 4, 2000 Antwerpen. Voor meer informatie over deze vacature: contacteer het secretariaat op het nummer 03 233 70 32.
Het Vrije Woord

_Recent nieuws

Bekijk alle nieuwe berichten

_Populair nieuws

Bekijk meer populair nieuws