Ecotips
Geschreven door Sien Simoens
  • 1488 keer bekeken
  • minuten leestijd
  • Reacties

9 juli 2020 Steun Belgische en lokale bedrijven in coronatijden
In coronatijden kregen veel zelfstandigen, bedrijven, winkels, … het zeer moeilijk. Aan de andere kant werden veel mensen er in lockdowntijden toe gebracht om wat meer stil te staan bij hun koop- en consumptiegedrag.
Lokaler winkelen, duurzamer en doordachter tewerk gaan, de plaatselijke economie steunen: het zijn de dingen die we meer doen sinds deze crisis.

De Belgen zijn bovendien een creatief volkje!
Wil je onze eigen ondernemers steunen? Op Ik Koop Belgisch ontdek je welke merken, producten, ontwerpstudio´s,… tot aan artiesten en magazines toe, van eigen bodem zijn.

Ontdek meer op Ik Koop Belgisch
Breng je binnenkort een bezoekje aan een geliefde, grootouders, ouders, vrienden die je even niet zag, … en lusten die wel een stukje chocolade of wil je hen verrassen met een doosje pralines?

Dan kun je bij de bio- en fairtradechocoladeproducent Belvas terecht. De pandemie zette de cacaoboeren, producenten en het gehele productieproces behoorlijk onder druk – wat tot de nodige veranderingen leidde – maar ook zij proberen de moed erin te houden en toekomstgericht te denken.

Alle info en zelfs online bestellen via deze link
Ecotips
educatief medewerker Humanistisch Verbond
_Sien Simoens educatief medewerker Humanistisch Verbond
Meer van Sien Simoens

_Recent nieuws

Bekijk alle nieuwe berichten

_Populair nieuws

Bekijk meer populair nieuws