@CasaAdil
Geschreven door Adil Fraihi
  • 3746 keer bekeken
  • minuten leestijd
  • Reacties

11 september 2018 Philippe De Backer te gast in CasaAdil
In de tweede aflevering van de nieuwe vlog CasaAdil peilt Adil Fraihi naar de diepste gedachten en het humanistische engagement van Open Vld staatssecretaris en lijsttrekker in Antwerpen Philippe De Backer.
Philippe De Backer verwelkomt vanavond ook 350 aanwezigen op de tweede jaarlijkse Karel Poma-lezing die plaatsvindt in het Elzenveld in Antwerpen. Keynote spreker is Caroline Pauwels, rector van de Vrije Universiteit Brussel. Zij zal een lezing geven met als uitnodigende titel ‘Verlichting als levenskunst’.
De volgende weken komen (na groen en blauw) de andere kleuren van het democratische politieke spectrum aanbod, met achtereenvolgens Peter Mertens en Nadine Peeters, John Crombez en Jinnih Beels, en ten slotte Lieven Dehantschutter. Kijk en luister mocht u nog niet weten welk bolletje in te kleuren! En als u het wel al weet, is het ook interessant!
Philippe De Backer
@CasaAdil
Adil Fraihi kreeg als dertiger in 2004 te horen dat hij multiple sclerose heeft. In 2012 werd hij als federaal ambtenaar op pensioen gesteld. Hij is blogger, vlogger en als echte Bornemenaar zelfs vrijzinnig humanist. Soms serieus, vaak grappig, maar altijd apart.
_Adil Fraihi Blogger, vlogger, vrijzinnig humanist
Meer van Adil Fraihi

_Recent nieuws

Bekijk alle nieuwe berichten

_Populair nieuws

Bekijk meer populair nieuws